IFN Comsig Leasing

LEASING prin IFN COMSIG LEASING SA

Membra a grupului COMSIG , IFN COMSIG LEASING SAÂ a fost infiintata ca societate destinata sa finanteze in principal autovehiculele comercializate de GRUPUL COMSIG , dar si alte tipuri de autovehicule existente pe piata romaneasca.
Cu un capital social de 500.000 EUR si o echipa de profesionisti, IFN COMSIG LEASING a reusit in sa incheie un numar de 1000 de contracte de leasing.
Adresandu-se clientilor unor marci de renume, societatea noastra incearca sa se ridice la nivelul exigentelor acestora prin seriozitatea cu care abordeaza solicitarile primite si rapiditatea cu care raspunde dorintelor exprimate de acestia.
Prin flexibilitatea cu care abordam problemele ridicate, oferim solutii avantajoase de finantare, care sa sustina bunul mers al afacerilor clientilor nostri.
Toate acestea, impreuna cu o dobanda atractiva recomanda IFN COMSIG LEASING SAÂ ca pe unul din partenerii dumneavoastra de incredere in dezvoltarea afacerii pe care ati initiat-o.

Avantajele fiantarii autovehiculelor comercializate prin sistemul propriu de leasing sunt:

lista redusa a actelor necesare la dosarul de leasing;
termen de aprobare de maxim 1 ora din momentul depunerii documentatiei;
dobanzile si comisioanele sunt apropiate cu cele ale bancilor;
perioada de leasing de pana la 5 ani chiar si pentru masinile second –hand;
efectuarea tuturor formalitatilor de import, logistica, transport, asigurare de catre societatea noastra sau de catre partenerii nostrii.

Conditii de finatarea:

Avans minim 30% maxim 50%;
Rata lunara 1-4 ani.

LEASINGÂ prin alte societati de leasing

Societatea noastra ofera posibilitatea achizitionarii automobilelor comercializate si prin alte societati de leasing de pe piata agreata de clientii nostrii .Dosarul de leasing poate fi intocmit la sediul societatii noastri; consilierii nostrii va stau la dispozitie cu toate informatiile legate de ofertele de finantare ale partenerilor nostrii.