Porsche Bank

Porsche Finance Group Romania este parte a concernului Porsche, alaturi de importatorul Porsche Romania si de reteaua de dealeri autorizati.

Porsche Finance Group Romania se ocupă cu finanţarea si asigurarea autoturismelor aparţinând mărcilor holding-ului: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche și Das Weltauto.

Oferim clienţilor nostri soluţii eficiente şi rapide pentru achiziţionarea automobilului dorit, conform conceptului "one-stop-shop": achiziţionare directă, în showroom, finanţare prin leasing sau credit, asigurare auto şi o administrare eficientă a flotelor de maşini.

Suntem prezenti pe piaţa românească din 1999 şi functionam prin intermediul a cinci companii:

Porsche Leasing Romania oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.
Porsche Bank Romania este prima bancă auto specializată de pe piaţa românească și oferă credite pentru autoturisme.
Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu intermedierea de asigurări CASCO şi RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent-a-car şi leasing operaţional.
Porsche Asigurari închide cercul serviciilor integrate ale Porsche Finance Group. Compania oferă asigurarea CASCO, valabilă în toată Europa, pentru maşinile noi şi rulate achiziţionate în leasing sau credit prin companiile grupului - Porsche Leasing, Porsche Mobility sau Porsche Bank - achiziționate cu plata în numerar.

Porsche Finance Group Romania este filiala locală a Porsche Bank A.G. În calitate de subsidiară a Porsche Holding, cu sediul la Salzburg, Porsche Bank A.G. este o companie internaţională specializată în servicii de finanţare și asigurare auto. Porsche Holding are peste 45 de ani de experienţă în finanţarea şi asigurarea auto și este parte a Volkswagen Group.