Misiune & Viziune

Strategia firmei continua sa fie axata pe dezvoltare, diversificare si calitate, având ca obiectiv principal cresterea vânzarilor de autoturisme în leasing financiar, atât în judetul Bistrita, cât si în alte judete din tara, iar activitatile, respectiv serviciile auto si vânzarea de autoturisme si piese sa se realizeze la standardele cele mai ridicate. Se are în vedere, deasemenea aplicarea unei politici active de promovare a serviciilor oferite, concomitent cu o politica de personal adecvata, respectiv de pregatirea angajatilor din toate departamentele, la nivelul impus de cerintele actuale.

In acest sens, in anul 2006 SC COMSIG GRUP SRL a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2001 de catre firma TUV Sud Management Service GmbH.

In raport cu concurenta, care este foarte acerba în domeniul auto la nivelul judetului, SC COMSIG SRL, urmareste douã aspecte importante: asigurarea calitatii, inclusiv o gama sortimentala complets si practicarea unei politici de pret elastice.

Incepand cu anul 2006, in urma Ordonantei 28, SC COMSIG SRL devine doar societate de creditare, schimbandu-si denumirea in SC IFN COMSIG LEASING SA, celelalte activitati (vanzari retail si service auto) fiind obiectul de activitate al firmei SC COMSIG GRUP SRL.
Incepand cu anul 2001, SC COMSIG SRL, actuala SC IFN COMSIG LEASING SA, a vandut cca. 1000 autoturisme in sistem leasing prin finantare proprie si peste 700 autoturisme au fost platite integral de clientii nostri.